x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Enervări - Mirări

Întrebări – Enervări - Mirări

09 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează parlamentarii vînători cărora nu le mai ajung pădurile obişnuite pentru a face colecţie de trofee şi vor să se extindă în ariile protejate, să se dea la caprele noastre negre şi la celelalte lighioane.



  • Ne-a enervat atitudinea cîtorva jucători ai echipei naţionale, care, în ziua partidei cu Lituania, şi-au permis să-i jignească pe jurnaliştii care îi însoţeau în Grădina Botanică din Cluj. Atitudinea aşa-zişilor fotbalişti, în frunte cu Tamaş, Rădoi, Lobonţ şi Săpunaru, nu mai miră, nefiind la prima abatere de acest gen, însă grav este că, de data aceasta, în "discursul" lor au făcut trimitere la soţiile ziariştilor şi au aruncat cu pietre. Suburbanul care a rostit acele vorbe este necunoscut deocamdată, dar va fi aflat cît de curînd. Singura consolare, dacă se poate spune aşa, rămîne faptul că FRF şi-a cerut scuze în numele acelor nesimţiţi.
  • Ne enervează parlamentarii vînători cărora nu le mai ajung pădurile obişnuite pentru a face colecţie de trofee şi vor să se extindă în ariile protejate, să se dea la caprele noastre negre şi la celelalte lighioane.
  • Ne enervează autobuzul 385 din Bucureşti, care s-a transformat în fantomă de cînd i s-a schimbat traseul din cauza lucrărilor de asfaltare. Am observat că autobuzele cu pricina merg în gaşcă de cîte 5-6, iar după ce ajung la capăt se retrag tot în gaşcă, lăsînd călătorii cu ochii-n soare. Ne enervează şi asfaltările de la capătul lui 385, care-au mai distrus o bucată din circulaţia, şi aşa haotică, a civilizatei noastre capitale europene.
  • Ne enervează imaginea românilor în lume, din zi în zi mai proastă, mai ales după nefericitele evenimente din Italia, care ne-au transformat într-un neam de infractori manelişti. Ne enervează şi manelizarea Europei de aceiaşi creatori de imagine.  

×
Subiecte în articol: observator