x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

05 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează facturile că vin buluc peste noi şi nu aşteaptă frumos la coadă. Şi ne mai enervează acele facturi care nu ştiu să se uite în baza de date ca să vadă că au fost achitate şi vin aşa, de capul lor, în cutia cetăţeanului. Le recomandăm facturilor să ia lecţii de calculator. Măcar să ştie dacă au motiv să mai iasă din casă sau nu.



!! Ne enervează Poşta Română că e rapidă la trimiterea materialelor promoţionale, dar chestiile importante ţi le aduce după două săptămâni de când au încetat să mai fie importante. Ba chiar trebuie să plăteşti d-alea, cum le zice, penalizări. Să plătească Poşta Română penalizările noastre, că din cauza ei am întârziat!  

!! Ne enervează că ni se dă ciungă în loc de rest, pe motiv că nu e mărunt. Şi ne enervăm pe noi înşine că acceptăm, ba chiar ne bucurăm ca papuaşii. Şi pe urmă ne indignăm. Ne enervăm că acceptăm şi pe urmă ne enervăm că ne indignăm.

!! Ne enervează firma RDS pentru că n-avem noi întrebări câte răspunsuri are ea. "Bună ziua, mi-a picat netul", "Bună ziua, să vedem ce putem face"... muzică... "E o problemă cu netul la dumneavoastră în zonă." Mersi, asta v-am fi spus şi noi, nu trebuia să ne puneţi s-ascultăm şi muzica aia de adormit copiii intelectualilor.



VORBE DE DUH ;)

A trage clopotele. (1. A vorbi mult; 2. A da pe faţă spusele sau faptele altuia, socotite ca tainice; 3. A face un lucru uşor, a spune tuturor ce e de făcut; 4. A face curte unei femei în mod făţiş; 5. Ca pentru înmormântare.)

A da cu piciorul. (A dispreţui pe cineva, a respinge, a arunca ceva cu dispreţ.)
 
Ion Cuceu, Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator