x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

10 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează perversul ăla mic care a zis primul să legifereze incestul. Am zis “pervers mic”? Reformulăm: “Pervers mic şi bătrân bălos, frustrat, ahtiat după minore”. Bleaaaaah!



!! Ne enervează ahtiatele după coenzima Q10. N-ar cumpăra o cremă de faţă dacă nu are Q10. De exemplu, ca să vedeţi cât sunt de ahtiate, pun botul la toate reclamele la creme care nu conţin doar Q10 (ar fi prea puţin pentrru ele), conţin chiar Q10 plus. Scuze, Q10 plus ce? Că tare proşti mai suntem şi nu ne duce mintea.

!! Ne enervează intelectualii care bârfesc “Jurnalul...” la gazeta lor, unde dau ei cu pixul. Auzi, bey, da’ tu n-ai auzit, bă, tâmpitule, de boala aia... cum îi zice... deontologie, mă?

!! Ne enervează mamele cu copii în cărucior, care traveresează strada neregulamentar. Da’ ce-aveţi, fetelor, v-aţi tâmpit? Sau băgaţi la înaintare căruciorul cu ăla mic
ca să scăpaţi voi?

!! Ne enervează Tăriceanu. Călin Popescu Tăriceanu. Apare băieţaşul ăsta pe sticlă mai ceva decât în perioada când era premier. Noi ştim că-n coaliţie sunt tensiuni, dar las-o şi tu mai moale, Căline, cu atâta opoziţie!

!! Ne enervează cumpărătorii din supermarketuri, care “degustă” diverse produse din rafturi şi apoi le lasă acolo începute, evident neplătind nimic. Noi înţelegem că e criză, măi băieţi, dar mai civilizaţi-vă şi domniile voastre!



VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(

:) Vestea bună e că Radu Mazăre a devenit model: a pozat recent pentru un pictorial în Playboy şi se pregăteşte de o prezentare de modă cu tema “James Bond”.
:( Vestea proastă e că playboy-ul Constanţei n-are nici o legătură, dar absolut nici una, cu James Bond.

:) Vestea bună e că numărul de înnoptări în unităţile de cazare din România a crescut anul trecut cu 1% faţă de 2007, aşa cum s-a constatat la ultima numărătoare.
:( Vestea proastă e că, după ultima numărătoare din buzunarele noastre, putem estima o scădere spectaculoasă a înnoptărilor pentru 2009, deşi, teoretic, avem tichete de cazare de la stat.

:) Vestea bună e că toată lumea se pricepe la criză, dacă ne luăm după numărul impresionant de comentatori care par stăpâni pe situaţie.
:( Vestea proastă e că nu avem un plan anticriză şi nici nu vom avea prea curând.



VORBE DE DUH ;)


“A trece un fier ars prin inimă”

“A nu-şi cunoaşte lungul nasului”

“Munca e comoara”

“Omul tot învaţă până moare”

Ion Cuceu,
Dicţionarul proverbelor româneşti, Litera Internaţional

×
Subiecte în articol: observator