x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

Întrebări ? Enervări !! Mirări !?!

17 Mar 2009   •   00:00

!! Ne enervează băncile. Adică băncile cu bani, nu alea din parc. Ne enervează băncile, pentru că noi ne băgăm banii la ele şi ele nu ni-i dau când vrem noi. Ni-i dau când vor ele. În schimb, noi, dacă întârziem plata ratelor cu două zile, o enervăm rău pe bancă şi ne trece la “aşa nu”. Băncile sunt nişte doamne urâte, grase şi rele.



!! Ne enervează foarte rău biletele de transport RATB, care nu se potrivesc în fanta compostorului pe motiv că sunt mai late decât ea. I s-a întâmplat de cel puţin o mie de ori oricui călătoreşte cu mijloacele de transport în comun. E frustrant, pentru că nici un controlor nu e în stare să înţeleagă asta şi abia aşteaptă să te înhaţe.

!! Ne enervează deştepţii ăia de la RDS, pentru că nu acceptă plata facturilor decât în ordine. Ca să înţelegeţi ce vrem să spunem, există blocuri în Bucureşti în care, dacă vecinul de la apartamentul 8 vrea să-şi achite factura la cablu, nu poate până ce toţi ceilalţi locatari de până la el nu-şi vor fi achitat facturile lor. V-a fost dat să auziţi aşa ceva? În acest spirit, propunem ca RDS să se numească SSS. E mai simplu aşa.

!! Ne enervează educatoarele bătrâne care-i bat pe copiii care plâng. Ele spun că aşa se face un copil să tacă din gură. Serios? Păi atunci zicem să vă tragem şi dumneavoastră, doamnelor, câte o bastoarcă-n fund pentru fiecare palmă aplicată copilului.



VEŞTI BUNE :) VEŞTI RELE :(


:) Vestea bună e că târgurile de nunţi rămân în vogă şi vor trece cu bine de criza mondială.
:( Vestea proastă e că vin tare din urmă târgurile de divorţuri. Primul s-a desfăşurat în 2007 la Viena, iar zilele astea mai e unul la Londra. Ţinând cont de numărul foarte mare de divorţuri, e foarte posibil ca proaspetele târguri să se lanseze şi la noi, îmbogăţindu-i pe consilierii spirituali care se vor naşte peste noapte din această nouă afacere.

:) Vestea bună e că, în sfârşit, şi-a dat seama şi micuţul Boc, îl ştiţi, premierul, că e recesiune economică şi în România, pregătind chiar şi un program anticriză.
:( Vestea proastă este că planul gândit împotriva crizei de Guvernul Boc n-are nici o treabă, dar e-fec-tiv nici o treabă, cu criza în sine.

×
Subiecte în articol: observator