x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

16 Aug 2008   •   00:00

  Ne-a enervat cumplit căldura toridă de ieri. Parcă am stat toată ziua în gura cuptorului încins pentru a coace cozonacii.



  Ne-a enervat cumplit căldura toridă de ieri. Parcă am stat toată ziua în gura cuptorului încins pentru a coace cozonacii.

  Ne enervează Umberto Eco, pentru că a scris o carte numită "Pendulul lui Foucault" în loc să facă un filmuleţ documentar în care să dezvolte capitolul referitor la discursurile alambicate şi la terminologia gratuită, lipsită de sens. Poate aşa ar fi reuşit să-i mai lumineze pe factorii de decizie care transferă mulţi bani din buzunarul nostru în cele ale pseudoartiştilor şi ale celor care susţin discursuri pseudoştiinţifice, reuşind să-i impresioneze pe proşti.

  Ne enervează şmecheraşii ăştia care se dau mari ziarişti şi care emit elucubraţii pă la teveu, crezînd că deţin adevărul absolut. Ca să nu mai spunem că sînt defazaţi cu pi pe doi la orice informaţie.

  Ne enervează tevatura asta cu Mutu Adrian, dar mai ales ideea lui Borcea, Cristi Borcea, de a face o chetă naţională pentru a stinge litigiul de 17 milioane de euro pe care fotbalistul îl are cu Chelsea. E o idee foarte bună! Propunem să facem acelaşi lucru şi pentru cei 200.000 de români care sînt datornici la bănci pentru vreo casă, vreo maşină sau vreo "electrocasnică" şi uite aşa să ne ajutăm unii pe alţii ca fraţii! Ce ziceţi?

  Fiindcă a venit vorba, auzi Borcea, de ce nu faci tu chetă împreună cu toţi colegii tăi de la Dinamo şi să-l ajutaţi pe Mutu? Şi poate cu ocazia asta daţi ceva şi la cei năpăstuiţi de inundaţii, generosule!

×
Subiecte în articol: observator