x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

30 Aug 2008   •   00:00

Ne enervează imbecilii care au vopsit galben gardurile ce delimitează linia tramvaiului 41 din Capitală. Le-au vopsit aşa de bine, încît au început să se scorojească încă de-a doua zi după ce le-au fost aplicate straturile proaspete pe deasupra, de mîntuială. Pe banii contribuabililor, evident.Ne enervează Cristian David, care a observat abia ieri că în România sînt mulţi mafioţi, că ei reprezintă un pericol pentru toată lumea, că foarte mulţi deţin ilegal arme de toate felurile şi că ar trebui să se ia măsuri. Ministrul David descoperă acum, cu stupoare, că există anumite legături, directe sau indirecte, între poliţişti, magistraţi, politicieni locali şi reprezentanţii unor grupări de criminalitate organizată. Ne enervează "momentul zero" al acţiunii împotriva interlopilor, stabilit de ministrul Internelor abia ieri, ca şi cum ar fi fost toate bune şi frumoase pînă acum.
Ne enervează şoferii nesimţiţi care-şi lasă maşinile de vînzare în cele mai ciudate locuri din Bucureşti, încurcînd pe toată lumea sau chiar blocînd circulaţia, sub ochii poliţiştilor, care n-au nimic de spus la adresa lor. În schimb, dacă un oarecare îşi lasă maşina pentru cinci minute în acelaşi loc, sub semnul "Oprirea Interzisă", este remarcat imediat şi amendat.
Ne enervează imbecilii care au vopsit galben gardurile ce delimitează linia tramvaiului 41 din Capitală. Le-au vopsit aşa de bine, încît au început să se scorojească încă de-a doua zi după ce le-au fost aplicate straturile proaspete pe deasupra, de mîntuială. Pe banii contribuabililor, evident.

×
Subiecte în articol: observator