x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Întrebări – Mirări – Enervări

Întrebări – Mirări – Enervări

10 Sep 2008   •   00:00

Ne enervează mirosul de gunoi din Bucureşti, care nu poate fi spălat nici măcar după o ploaie mai sănătoasă. Ieri-dimineaţă, după ce-a plouat torenţial peste noapte, asfaltul Capitalei noastre europene încă îşi mai răspîndea mirosul pestilenţial cam peste tot, indiferent de zonă sau de vecinătate.



  • Ne enervează găurile negre în general, dar mai ales cele care-au pus pe jar o lume întreagă de cînd s-a aflat de experimentul LHC. Ne-am adus aminte de poveştile despre sfîrşitul lumii şi de manifestarea diverselor populaţii, în diferite etape ale evoluţiei umane, de la anul 1000 pînă-n zilele noastre. Şi de anunţurile despre cutremure devastatoare, care ne-au făcut de multe ori să stăm cu frica-n sîn. Aşteptăm să ne treacă şi gaura neagră de astăzi şi să ne revenim la normal.
  • Ne enervează mirosul de gunoi din Bucureşti, care nu poate fi spălat nici măcar după o ploaie mai sănătoasă. Ieri-dimineaţă, după ce-a plouat torenţial peste noapte, asfaltul Capitalei noastre europene încă îşi mai răspîndea mirosul pestilenţial cam peste tot, indiferent de zonă sau de vecinătate.
  • Ne enervează îngrozitor angajaţii din sistemul nostru sanitar, care-şi permit să greşească atunci cînd au pe mînă vieţile oamenilor şi, mai mult, să dea din umeri sau să se scuze atunci cînd îşi îmbolnăvesc pacienţii. Situaţia copiilor arşi pe faţă de asistente nu poate fi trecută cu vederea, iar vinovatele nu au nici o scuză.

×
Subiecte în articol: observator