x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Idei marca Silviu Prigoană: Parcarea în Bucureşti să se plătească prin SMS şi recompense pentru cei care predau câini vagabonzi!

Idei marca Silviu Prigoană: Parcarea în Bucureşti să se plătească prin SMS şi recompense pentru cei care predau câini vagabonzi!

05 Apr 2012   •   20:11
Idei marca Silviu Prigoană: Parcarea în Bucureşti să se plătească prin SMS şi recompense pentru cei care predau câini vagabonzi!

Candidatul PDL la sefia Primariei Capitalei, Silviu Prigoana a declarat joi, la B1 TV, ca principala experienta care il recomanda ca primar general este cea de manager, dovedind in trecut ca poate administra foarte bine un buget.

"Am in background ce am facut pana acum. Am demonstrat ca manager ce pot sa fac, iar Bucurestiul are problema asta de manageriat".

"Toti au rezolvat problema cainilor in Europa, numai noi nu. In sase luni rezolvam problema asta. Primaria are foarte putini prinzatori de animale si vom merge pe ideea de a plati cinci lei pe caini si o sa-i aduca lumea".

"Locurile de parcare exista pentru toate autoturismele din Bucuresti. Parcarea trebuie platita prin SMS, exista implementata peste tot in Europa aceasta metoda. Nu trebuie sa stai sa cauti o eticheta, sa cauti bani, dai un SMS si ti-ai platit parcarea".

"A fost gandita, incredibil, ca pista de bicicleta sa fie pe trotuar. Pista de biciclisti trebuie sa fie pe partea carosabila. Trebuie desfiintate toate si sa fie pe carosabil si sa fie bordurata. Vreau sa institui banda pentru transportul in comun".

×