x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş cere anchetă internă în cazul Mironescu.

Igaş cere anchetă internă în cazul Mironescu.

24 Mai 2011   •   13:42

Traian Igas a cerut conducerii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna sa inceapa o ancheta interna pentru a verifica modul in care au fost indeplinite atributiile de serviciu de catre angajatii structurilor componente abilitate in plan teritorial si central, in legatura cu situatia lui Laurentiu Mironescu la numirea in functia de secretar general al MAI si pe durata exercitarii functiei, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului.

Ministrul Igas a cerut ca ancheta sa se efectueze cu celeritate, iar rezultatele sa fie prezentate in scurt timp, urmand ca, in functie de concluzii, sa fie dispuse masuri in consecinta, se mai arata in comunicat, potrivit Mediafax.

Fostul secretar general al MAI Laurentiu Mironescu a fost retinut de procurorii anticoruptie in dosarul privind coruptia din Vama Constanta, in care este cercetat alaturi de senatorul PDL Mircea Banias, de fostul director al Directiei Domenii Portuare Eugen Bogatu si de alte 27 de persoane.

Laurentiu Mironescu este acuzat de initiere sau constituire a unui grup infractional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup si trafic de influenta.

×