x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş: Nu se pune problema demisiei mele de onoare

Igaş: Nu se pune problema demisiei mele de onoare

19 Noi 2010   •   15:10
Igaş: Nu se pune problema demisiei mele de onoare
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National
VIDEO - Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, astăzi, la Satu Mare, că nu se pune problema să îşi dea demisia de onoare după incidentele de la Piatra Neamţ. Igaş a precizat că abia a fost numit la conducerea ministerului şi că abia acum face evaluări şi va prezenta un raport.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă nu crede că este cazul să îşi dea demisia de onoare, Igaş a spus: "Nu cred că se pune problema sub forma respectivă, abia am ajuns la conducerea acestui minister, abia acum fac evaluări şi apoi voi veni în faţa opiniei publice cu un raport".

În ceea ce priveşte raportul Corpului de Control care face verificări asupra managementului Poliţiei Judeţene Neamţ, ministrul Igaş a spus că acesta va fi finalizat în cursul săptămânii viitoare, precizând că atunci când va avea o analiză clară va lua o decizie.

Ministrul a făcut referire şi la declaraţiile preşedintelui privind restructurarea Poliţiei.

"Trebuie să încercăm să modernizăm Poliţia Română, sunt modele mult mai eficiente decât cel sovietic", a declarat Igaş, potrivit Mediafax.

Şeful statului a declarat, asearp, la TVR, că i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igaş, ca inspectorul şef al Poliţiei Neamţ să nu fie destituit până nu are loc o anchetă a Corpului de control al ministrului, el criticând, pe de altă parte, lipsa de disciplină din Poliţie în unele judeţe.

×