x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş: Raziile în pieţe şi centre comerciale vor continua

Igaş: Raziile în pieţe şi centre comerciale vor continua

06 Mar 2011   •   13:17
Igaş: Raziile în pieţe şi centre comerciale vor continua
Sursa foto: /Jurnalul National
154996-.jpgMinistrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, astăzi, la Antena 3, că raziile în pieţe şi centre comerciale vor continua.

"Sunt acţiuni pe care instituţiile statului au început să le desfăşoare cu o intensitate mai mare decât până acum. E un lucru, cred eu, apreciabil şi vor continua asemenea acţiuni, pentru că se impun a le avea în fiecare zi. Este o acţiune în colaborare cu Garda Financiară, sunt prezente şi forţe din cadrul structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor şi cred că doar în echipă poţi să ai un randament bun", a afirmat Traian Igaş.

Pe de altă parte, el a reiterat că acţiunile de la vămi nu au legătură cu aderarea României la Schengen. "Sunt lucruri total diferite. Pentru ceea ce înseamnă Schengen România s-a pregătit conform aquis-ului şi aici discutăm în primul rând de dotarea şi securizarea frontierelor. Acest lucru s-a întâmplat. Iar partea cealaltă, acţiunile de a face curăţenie în acestă ţară au început încă de la revenirea PDL, în forţă, în 2009 la guvernare", a precizat ministrul Administraţiei şi Internelor.

×