x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igaş : "Văd că doamnele sunt interesate de Ciocan!"

Igaş : "Văd că doamnele sunt interesate de Ciocan!"

20 Oct 2010   •   00:00
Igaş : "Văd că doamnele sunt interesate de Ciocan!"

La întîlnirea informală din 14 octombrie a.c, organizată de Mnisterul de Interne cu toţi purtătorii de cuvînt din instituţiile din subordine, Traian Igaş şi-a dat în petec faţă de jurnalistele prezente, unele din ele femei măritate şi mame de copii.

Total pe lângă alte subiecte de interes pentru ţară- revolta de la Finanţe, schimbările de la Interne, raportul de la mitingul poliţiştilor despre care jurnaliştii prezenţi tot întrebau- Traian Igaş şi-a dat în petec- aducându-şi probabil aminte de vremurile bune când era "lăutar" pe la petreceri şi nunţi- a trântit o vorbă de mai că a crăpat obrazul tuturor celort prezenţi. 

Una din ziariste, remarcând lipsa de la şedinţă a comisarului-şef Christian Ciocan, şi-a permis să-l întrebe pe ministru de ce purtătorul de cuvînt al Poliţei Capitalei nu este de faţă.

Replica lui Igaş a fost: "Dar de ce întrebaţi?... Văd că doamnele sunt interesate de Ciocan!". Ziaristele au rămas perplexe, în faţa unei mârlănii fără precedent în istoria Ministerului de Interne. Cum e posibil să facă un ministru un act de o asemenea trivialitate? Orice răspuns ar fi în zadar!

×
Subiecte în articol: observator