x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Igiena îi uneşte pe Mircea Badea şi Tăriceanu

Igiena îi uneşte pe Mircea Badea şi Tăriceanu

12 Dec 2009   •   00:00

V-aţi gândit vreodată ce au în comun Mircea Badea şi Călin Popescu Tăriceanu? Cei doi pun mare preţ pe imaginea lor şi se lasă pe mâna aceloraşi stilişti. Nu este nici o chestie de fiţă: sunt oamenii de la Igiena.

S-au împlinit 60 de ani de când Igiena a devenit o destinaţie pentru nume ca Adina Buzatu, politicienii Vasile Blaga, Marian Sârbu, Costică Canacheu şi Vasile Bleotu, Călin Popescu Tăriceanu, Ion Iliescu, Radu Tudor, Cristian Topescu, Eugen Dijmărescu, Stela Popescu, Adriana Bahmuţeanu, Ana Maria Prodan, Cristiana Copos şi Mihaela Geoană. Deşi refuză să apară în public, soţiile lui Marian Vanghelie, Mugur Mihăiescu şi Cornel Dinu frecventează aceleaşi saloane.

O parte dintre personalităţile amintite, precum şi sute de specialişti au participat la serbarea împlinirii a 60 de ani de istorie a Igiena. A fost, poate, cea mai caldă serată mondenă, căci a fost mai degrabă sărbătoarea oamenilor anonimi care au lucrat de peste 40 de ani în acest loc. Vedetele i-au aplaudat. În culise, Octavian Belu a făcut politică cu Cristian Brancu, Christian Ciocan s-a lăudat cu o maşină de supererou pe care o are la minister, iar Catinca Roman şi Adina Buzatu au disecat prezentarea de modă a Lilianei Turoiu Udrea, cu Monica Davidescu mireasa.

Persoana cea mai fericită de la evenimentul de la Romexpo a fost preşedintele SC M. Igiena, Daniela Drăgan, care a anunţat, cu această ocazie, schimbări istorice pentru firma sa.

×
Subiecte în articol: observator