x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilfov: Patru răniţi, după ce un microbuz s-a lovit de un copac

Ilfov: Patru răniţi, după ce un microbuz s-a lovit de un copac

03 Ian 2011   •   09:30

Patru persoane au fost rănite, în această dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac. Accidentul s-a produs în localitatea Găneasa din judeţul Ilfov.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs în jurul orei 07:35, pe drumul comunal 314. Microbuzul venea din satul Moara Domnească şi se îndrepta către localitatea Găneasa.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului. Patru oameni - două femei şi doi bărbaţi - au fost răniţi în urma accidentului.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD şi alte trei ambulanţe, precum şi o autospecială pentru prevenirea unui eventual incendiu. Potrivit medicilor, victimele nu prezintă leziuni grave, însă cel mai probabil vor fi transportate la spital.

Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma acestuia, traficul rutier din zonă nu a fost întrerupt.

×