x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase şi Ruxandra Dragomir s-au împăcat prin intermediul emisiunii “Dincolo de aparente”, de la Antena 2

Ilie Năstase şi Ruxandra Dragomir s-au împăcat prin intermediul emisiunii “Dincolo de aparente”, de la Antena 2

30 Apr 2012   •   12:29
Ilie Năstase şi Ruxandra Dragomir s-au împăcat prin intermediul emisiunii “Dincolo de aparente”, de la Antena 2

Conflictul urias iscat in tenisul romanesc, purtat intre Ilie Nastase si presedintele FRT, Ruxandra Dragomir, a luat sfarsit prin intermediul emisiunii “Dincolo de aparente', de la Antena 2.

Prezenta sambata, in emisiunea Florentinei Fantanaru, Ruxandra Dragomir a declarat ca, in ciuda tuturor declaratiilor rautacioase, inca il respecta pe Ilie Nastase pentru tot ce reprezinta pentru tenisul romanesc. “Mi-e greu sa vorbesc despre subiectul asta. Nu stiu de ce, am facut un pas care nu a fost dorit de fosta conducere si anume, faptul ca am avut acest curaj sa candidez impotriva vointei lor, desi la inceput toti m-au sustinut. Respectul meu fata de Ilie Nastase este inca, pentru ce a fost in tenisul romanesc si nu-mi permit sa fac declaratii jignitoare'.

Reactia lui Ilie Nastase nu a intarziat sa apara, acesta declarand ca “saluta declaratia Ruxandrei Dragomir.' 'Poate ca, de-a lungul timpului, au fost niste neintelegeri intre noi. Nimic altceva. Pentru mine, este important ca tenisul romanesc sa aiba de castigat', a spus Ilie Nastase.

×
Subiecte în articol: mass media