x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilie Năstase vrea să scape de taxele şi impozitele din România: "Nu mai vreau să plătesc. Mă mut în Rusia, după Depardieu!"

Ilie Năstase vrea să scape de taxele şi impozitele din România: "Nu mai vreau să plătesc. Mă mut în Rusia, după Depardieu!"

09 Ian 2013   •   12:01
Ilie Năstase vrea să scape de taxele şi impozitele din România: "Nu mai vreau să plătesc. Mă mut în Rusia, după Depardieu!"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Fostul tenisman este foarte supărat de faptul că românilor li se cer taxe foarte mari şi crede că i-ar fi mult mai bine dacă ar deveni cetăţean rus, la fel ca Gerard Depardieu. "Pentru ce ni se iau asemenea taxe? Pentru salariile parlamentarilor şi europarlamentarilor? Nu mai vreau să plătesc, mă mut în Rusia, după Depardieu", a declarat Ilie Năstase, potrivit Antena3.

Din salariu statul le mai ia o treime drept taxe şi contribuţii sociale. Actorul francez Gerard Depardieu a primit cetăţenia rusă şi a renunţat la cea franceză, după ce a provocat un adevărat scandal din cauza faptului că nivelul taxelor şi al impozitelor din ţara sa natală este aproape dublu faţă de cel din Rusia.

×