x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ilinca Vandici a rămas fără moţ

Ilinca Vandici a rămas fără moţ

26 Feb 2010   •   00:00
Ilinca Vandici a rămas fără moţ

"Stele sub lupă" de la Antena 2 sărbătoreşte un an la sfârşitul acestei luni.



La ediţia aniversară de la 28 februarie au fost invitaţi artiştii cărora, de-a lungul celor 12 luni, le-a fost decernat trofeul show-ului, o stea pe cer care le poartă numele.

Cum un an de existenţă se sărbătoreşte la români prin tăierea moţului, Ilincăi i-a fost retezat, spre amuzamentul tuturor, o şuviţă din părul proaspăt coafat. Duminică, de la ora 19:00, în emisiune vor veni Nico şi Connect-R, Anda Adam şi Cătălin Josan. La filmare, a existat şi un mic incident. Cristina Spătar a revenit pe platouri cu o melodie nouă, dar şi cu două dansatoare, una dintre ele posesoare a unui bust proeminent, admirat în şoaptă de domnii din culise.

La una dintre mişcările complexe impuse de coregrafie, spre satisfacţia celor prezenţi, fata a rămas cu un sân dezgolit, dar a continuat să danseze fără să se arate deranjată de incident. Profesionalismul ei a fost aplaudat cu patos de public, ba chiar au fost auzite voci care cereau bis. "Sunt fericită că «Stele sub lupă» are atât de mulţi prieteni şi că au venit în număr atât de mare să sărbătorească alături de noi împlinirea unui an. Show-ul acesta este tot ce mi-am dorit vreodată şi sper din tot sufletul să-l creştem mare, împreună cu telespectatorii Antenei 2", spune Ilinca Vandici. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media