x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Îmbulzeală la promoţii: Vasluienii se bat pe detergent!

Îmbulzeală la promoţii: Vasluienii se bat pe detergent!

01 Apr 2011   •   09:46
Îmbulzeală la promoţii: Vasluienii se bat pe detergent!

Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de vasluieni s-au înghesuit în faţa unui supermarket din centrul municipiului Vaslui. De această dată, oferta pusă la bătaie a fost pentru detergent: 79,20 de lei pentru 24 de kilograme de detergent.

Pentru a ţine situaţia sub control şi a evita incidentele, agenţii de pază ai magazinului au permis intrarea în unitate a cel mult zece persoane în acelaşi timp, fiecare având dreptul la două pungi de detergent de câte şase kilograme, pe lângă care mai primeau gratuit două, cu aceeaşi cantitate.

"Este foarte avantajos, chiar dacă, la prima vedere, ai zice că nu ai ce face cu atâta detergent. Nu se strică, aşa că îl am pentru cel puţin un an. La vremurile pe care le trăim, pot să zic că este o investiţie bună", a declarat unul dintre vasluienii aflaţi la rând.

Înghesuială mare şi la intrarea unui supermarket din Braşov. Sute de persoane au venit cu câteva zeci de minute înainte de ora oficială de deschidere, pentru a fi siguri că vor beneficia de reducerea la detergent valabilă astăzi. Iar în momentul în care s-au deschis uşile, oamenii s-au îmbulzit pur şi simplu.

Promoţia la detergent este a treia din ultima perioadă, după cele la zahăr şi ulei din săptămânile trecute, de fiecare dată oamenii călcându-se în picioare.

(V.M.)

×