x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IMPRESIONANT! Alungata de acasa pentru ca nu a abandonat copilul la maternitate

IMPRESIONANT! Alungata de acasa pentru ca nu a abandonat copilul la maternitate

27 Ian 2015   •   11:57
IMPRESIONANT! Alungata de acasa pentru ca nu a abandonat copilul la maternitate

O tanara de 22 de ani din Hunedoara a fost alungata de parinti pentru ca a nascut un copil, pe care nu a dorit sa-l abandoneze la maternitate, asa cum ii sugerase familia.

Tanara a fost parasita de iubit atunci cand acesta a aflat ca este insarcinata. Parintii sai i-au comunicat ca ii permit sa revina acasa doar daca abandoneaza copilul la maternitate.

Intre toate gandurile care se zbateau in mintea ei, sentimentul matern a invins, tanara fiind incapabila sa-si paraseasca nou-nascutul la maternitate.

Inarmata cu un curaj teribil si cu vointa de a invinge, tanara si-a gasit un acoperis intr-o coliba aflata la poalele Muntilor Retezat, in comuna Suseni.
O baraca de doi metri patrati, un pat, o soba si un felinar, fara curent electric, mama si fiica au indurat iarna, incalzindu-se doar cu dragostea lor.

Povestea lor, difuzata la o emisiune informativa, a impresionat si a adunat suflete calde de oameni care au dorit sa ofere ajutor.
Cei de la primaria din localitate i-au oferit un telefon mobil si au deschis un cont bancar unde cei doritori pot face donatii, pentru cumpararea unei case cu gradina, aflata in apropierea baracii in care locuiesc, si care costa 15.000 de lei.

Conturi pentru donatii:
Puteti sa o ajutati pe Alina cu donatii in urmatoarele conturi, deschise la BRD Hateg:
donatii in lei: RO56BRDE220SV75252772200
donatii in euro: RO48BRDE220SV75252932200



×