x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Împuşcaţi în trafic: Doi tineri din Băileşti au ajuns la spital

Împuşcaţi în trafic: Doi tineri din Băileşti au ajuns la spital

18 Apr 2011   •   10:58
Împuşcaţi în trafic: Doi tineri din Băileşti au ajuns la spital
Sursa foto: /Reuters

Doi tineri, dintre care unul minor, au ajuns, astăzi, la spital în urma unui scandal care a izbucnit între patru persoane care se aflau în trafic pe o stradă din municipiul Băileşti, judeţul Dolj. La un moment dat, au fost trase patru focuri de armă. Doi tineri, de 17, respectiv 23 de ani, au ajuns la spital.



"Luni dimineaţa pe o stradă din Băileşti a avut loc un conflict în care au fost implicaţi patru tineri. Doi dintre aceştia se aflau în trafic într-un autoturism, iar la un moment dat au depăşit o maşină în care se aflau alţi doi tineri şi, în timp ce au executat depăşirea, au făcut semn şoferului celei de-a doua maşini să oprească. Şoferul celui de-al doilea autoturism a oprit şi după o discuţie a izbucnit un conflict în cadrul căruia ocupanţii primei maşini au luat un obiect contondent şi au lovit al doilea autoturism", a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Aceasta a mai explicat că şoferul a cărui maşină a fost lovită a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras un foc de armă în plan vertical, iar alte trei focuri în cei doi tineri care i-au lovit maşina.

În urma incidentului, cei doi tineri împuşcaţi au ajuns la spital cu leziuni grave, iar organele de cercetare au întocmit dosare penale pentru loviri şi alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Tânărul care a tras cu pistolul se numeşte Marcel Stăncurelu, de 24 de ani, iar cei care au fost împuşcaţi după ce i-au lovit maşina se numesc Cătălin Bentaru, de 23 de ani, şoferul primei maşini, şi Cătălin C., de 17 ani, cel care se afla în primul autoturism alături de Bentaru.

Alături de Marcel Stăncurelu în maşina acestuia se afla şi Ionuţ Becea, de 25 de ani, însă se pare că acesta nu ar fi fost implicat în conflict.

×