x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În această vară, Cel Mai Promiţător Brand Românesc ajunge la a 3-a ediţie!

În această vară, Cel Mai Promiţător Brand Românesc ajunge la a 3-a ediţie!

24 Iul 2012   •   11:31

Agentia de branding si design Seed Consultants lanseaza a treia editie a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc, cea mai importanta competitie adresata afacerilor romanesti la finalul careia o companie va beneficia de un proiect de branding gratuit.

Aceasta editie aduce un element nou, distinctiv, reprezentat de Medalia Cel Mai Promitator Brand Romanesc. Ea reprezinta recunoasterea si aprecierea adusa de juriul competitiei unor branduri romanesti cu potential mare de dezvoltare. Beneficiul major il reprezinta expunerea in media, un element important pentru cresterea favorabilitatii in fata altor branduri. Dintre participanti, Medalia poate fi acordata cate unui brand din fiecare categorie. Medaliatii vor putea utiliza distinctia pe ambalaj, pe website si in alte materiale de comunicare.

Companiile romanesti se pot inscrie in competitia pentru un program de branding gratuit prin completarea formularului de aplicare de pe site-ul oficial, www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro, chiar incepand cu saptamana curenta. Consideram ca impartasind putin din expertiza Seed, am contribuit nu numai la dezvoltarea brandului uneia dintre cele mai sustenabile afaceri autohtone din industria productiei de sosete, ci si la dezvoltarea brandului de tara al Romaniei. Numai asa brandurile romanesti se vor alinia la cerintele pietelor externe in ceea ce priveste imaginea companiei si vor ajunge mai usor pe rafturile supermarketurilor si in inimile consumatorilor din tara si din afara acesteia, a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

La cea de-a doua editie a programului, Ciserom a fost ales Cel Mai Promitator Brand Romanesc, beneficiind de expertiza echipei Seed Consultants in revitalizarea brandului. Impreuna am parcurs etapele: audit de brand, dezvoltarea platformei de brand si a unei noi pozitionari pentru brandul de produs, dezvoltarea identitatii vizuale si package. Castigarea premiului Cel Mai Promitator Brand Romanesc a fost de mare ajutor pentru Ciserom. Simteam cu totii ca ne lipseste ceva, insa o perspectiva exterioara companiei ne-a ajutat sa intelegem exact care erau problemele cu care ne confruntam la nivel de marketing. Programul de branding a fost unul intampinat cu bucurie de catre Ciserom, iar intalnirile si workshopurile pe care le-am dezvoltat impreuna cu consultantii de la Seed ne-au condus tot mai clar catre ideea ca acest parteneriat va continua pe termen lung, a declarat Constantin Ispir, director general Ciserom.

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania. Obiectivul acestui program este (1) sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri si (2) sustinerea dezvoltarii brandurilor romanesti de valoare. Regulamentul competitiei si toate detaliie pentru inscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrandromanesc.ro

Seed Consultants este singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat cu o companie internationala de consultanta de brand si design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, prezenta pe toate continentele cu peste 20 de birouri locale.

Printre clientii Seed Consultants se numara branduri renumite precum: Income Magazine, The Mark, Siveco, Firesco, Ciserom, Laboratoarele Vorel, Vulping, Volksbank, Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, Antena 1, GSP TV, Galador, Intact Media Academy, Novatik, Final Distribution, VipAir. (http://seed-consultants.ro/category/proiecte/).

Mai multe detalii gasiti si pe http://www.facebook.com/SeedLandor.

×
Subiecte în articol: mass media