x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În Bucureşti, elicopterele SMURD nu se pot ridica de la sol

În Bucureşti, elicopterele SMURD nu se pot ridica de la sol

04 Feb 2012   •   10:41

Elicopterele SMURD nu se pot ridica de la sol in Bucuresti, in schimb cele de la Tulcea, Iasi, Targu Mures si Arad sunt operationale, a anuntat astazi, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, dupa sedinta Comitetului pentru situatii de urgenta.

"Traficul la frontiera se desfasoara in conditii normale. Nicio localitate nu este lipsita de energie electrica, iar in ceea ce priveste accesul nostru catre localitatile izolate va pot spune ca elicopterele SMURD de la Tulcea, Iasi, Targu Mures si Arad sunt operationale. Avem probleme in momentul de fata la Bucuresti, nu putem sa ridicam elicopterele, dar sa speram ca pe parcursul zilei acest lucru il vom putea face", a spus Igas.

Ministrul a adaugat ca in discutia cu prefectii a prezentat situatia din tarile vecine, Ungaria unde este cod rosu, Serbia si Bulgaria unde este cod galben si a cerut comunicare permanenta si cu atasatii Romaniei de interne din aceste tari pentru a afla exact daca traficul la frontiera urmeaza sa fie blocat sau nu.

×