x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În Luna Femeii, Jurnalul îţi face un cadou de excepţie: un ceas-bijuterie!

În Luna Femeii, Jurnalul îţi face un cadou de excepţie: un ceas-bijuterie!

04 Mar 2019   •   14:15
În Luna Femeii, Jurnalul îţi face un cadou de excepţie: un ceas-bijuterie!

Aşa cum te-a obişnuit în ultima vreme, Jurnalul îţi oferă şansa de a câştiga un nou premiu. Luna martie va fi dedicată femeilor, cărora le facem un cadou superb: un ceas de damă în valoare de 339 de lei!

Tot ce trebuie să faci este să decupezi 10 taloane din cele 20 publicate în ziar în perioada 4 - 29 martie 2019, să le trimiţi pe adresa Jurnalul, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, clădirea 2, etaj 1, Sector 2, Bucureşti şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru cele 20 de ceasuri.

Ceasul Sekonda EDITIONS 2400, oferit de watchshop.ro, are un stil fashion casual, un mecanism de mare precizie cu quartz fabricat în Japonia, are o culoare aur roz şi un sistem de închidere cu cataramă tip bijuterie. După cum s-au expimat cei care l-au cumpărat, este unul dintre ceasurile pe care o femeie trebuie să le poarte într-o viaţă. Înființată în 1968, Sekonda este o companie britanică, numărul 1 în vânzari în Anglia din 1988 până azi.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe www.jurnalul.ro şi la sediul organizatorului. Cele 10 taloane trimise trebuie să fie numerotate diferit şi se primesc până la data de 5 aprilie 2019 (data poştei). Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul din 16 aprilie, iar premiile vor fi expediate GRATUIT, prin curier, la adresa indicată în taloane.

×