x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În Râmnicu Vâlcea există două străzi cu acelaşi nume în acelaşi cartier

În Râmnicu Vâlcea există două străzi cu acelaşi nume în acelaşi cartier

de Agerpres    |    23 Iul 2012   •   15:18
În Râmnicu Vâlcea există două străzi cu acelaşi nume în acelaşi cartier

Ramnicu Valcea are doua strazi cu acelasi nume, in acelasi cartier, spune viceprimarului Gheorge Ionita, care a fost informat de acest lucru de locuitorii celor doua strazi omonime.

"Nu mare ne-a fost mirarea cand ne-am uitat pe nomenclatorul strazilor din Ramnicu Valcea si in cartierul Traian Sud am descoperit doua strazi care au acelasi nume - Paul Capeleanu. Una are 250 de metri si una 400 de metri. Mai mult, aceste doua strazi sunt paralele si nu exista intre ele nicio artera de legatura. Lucrul ne-a fost semnalat de fapt de locatarii blocurilor riverane care se plang de multe neplaceri atunci cand primesc facturi sau alte lucruri postale sau cand pun la vanzare ceva. Concuram legenda Caracalului prin aceasta greseala de cadastrare", a declarat viceprimarul Ionita.

Acesta a spus ca va avea in cursul zilei de marti o intalnire cu asociatiile de proprietari de pe cele doua strazi pentru a gasi o solutie si a identifica de fapt care este strada originala cu numele Paul Capeleanu, urmand ca cealalta sa primeasca un nou nume.

Acesta nu este singurul caz cu probleme la nivelul strazilor in municipiul Ramnicu Valcea. Mai exista o strada - Strada Uzinei - care apare ca fiind artera de circulatie publica, numai ca aceasta pe o portiune destul de mare intra pe teritoriul Uzinele Sodice Govora dupa care iese, devenind astfel o strada cu regim industrial si implicit neaccesibila public.

×
Subiecte în articol: ramnicu valcea paul capeleanu