x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inaugurare - La cumparaturi, cu viteza melcului

Inaugurare - La cumparaturi, cu viteza melcului

de Adrian Mihai    |    13 Apr 2006   •   00:00
Inaugurare - La cumparaturi, cu viteza melcului

Inaugurarea noului Carrefour de la Baneasa s-a simtit pana la Arcul de Triumf.
Aproape 30%-40% din masinile care ieseau din Capitala ieri, la ora 17, intrau "la cumparaturi"la centrul Feeria, aflat la prima zi de functionare. Circulatia pe doua benzi si semaforul instalat pentru a permite masinilor ce ies din parcarea centrului comercial sa intre pe drumul national au facut inutile indicatoarele de limitare a vitezei la 40 de kilometri pe ora, instalate pe traseu. Ploaia s-a jucat si ea cu nervii soferilor, ingreunand circulatia. "De la Circ si pana la magazin am facut aproape trei sferturi de ora", ne spune cu naduf un sofer. Un altul ne povesteste ca a avut nevoie de o jumatate de ora pe un drum de cinci minute. Nici cei care au venit dinspre Ploiesti nu au fost mai fericiti. De remarcat totusi ca, odata ajuns in parcare, nu aveai probleme in gasirea unui loc decat daca voiai sa-ti lasi masina cat mai aproape de intrarea in centrul comercial.

GRABA. Inaugurarea centrelor comerciale inainte de finalizarea tuturor lucrarilor a devenit deja o traditie. Deschiderea in pripa a complexului, inainte de proiectata largire cu inca doua benzi a soselei, va pune cele mai mari probleme celor ce bat zilnic acest drum. "Marea deschidere", asa cum a fost denumita oficial inaugurarea, a atras in valuri cumparatorii inca de la prima ora. Pe post de magnet au fost preturile speciale valabile doar in noul magazin, precum si tombolele cu castiguri in autoturisme, scutere si sejururi la Disneyland.

Centrul comercial Feeria este cel mai mare complex de acest tip din Europa Centrala si de Est, incluzand, pe langa hipermarketul Carrefour, un centru Media Galaxy, alte 77 de magazine, dintre care unele in premiera in Romania, si patru restaurante.

×
Subiecte în articol: observator