x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă o lovitură grea pentru Mihăiţă Neşu: s-a despărţit de soţia sa, Maria

Încă o lovitură grea pentru Mihăiţă Neşu: s-a despărţit de soţia sa, Maria

20 Noi 2012   •   16:50
Încă o lovitură grea pentru Mihăiţă Neşu: s-a despărţit de soţia sa, Maria
Sursa foto: BOGDAN IORDACHE / MEDIAFAX FOTO

Mihăiţă Neşu, fostul fotbalist al Stelei rămas paralizat după un teribil accident suferit pe 10 mai 2011, trece printr-un nou moment teribil de greu. Site-ul wowbiz.ro anunţă că "Bichonul" şi soţia sa s-ar fi despărţit de comun acord.

Apropiaţii familiei spun că soţii Neşu au luat această hotărâre foarte delicată, dar n-au demarat deocamdată procedura oficială de divorţ, fiindcă Mihai a fost plecat până de curând la o clinică de recuperare din SUA, acolo unde nu a fost însoţit de soţia sa, Maria.

Neşu s-a închis foarte mult în el în ultima perioadă, şi-a desfiinţat contul de Twitter, pe care era foarte activ până de curând, a evitat să mai dea orice fel de declaraţii şi a spus că nu mai vrea să apară în poze la pat, pentru a nu trezi compasiunea nimănui. Această atitudine are probabil legătură şi cu necazurile din viaţa personală.

Monica Neşu, mama fotbalistului, a confirmat pentru emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D, că Mihăiţă se va separa de Maria: "Aşa am auzit şi eu, dar nu am avut curajul să-l întreb despre acest lucru".

×