x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă o tragedie pe E85! Două persoane au murit nevinovate, într-un accident rutier

Încă o tragedie pe E85! Două persoane au murit nevinovate, într-un accident rutier

12 Mar 2016   •   19:10
Încă o tragedie pe E85! Două persoane au murit nevinovate, într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: Alin Mihai / Facebook.com

Două persoane au murit în urma coliziunii a trei autoturisme pe DN2 (E85), sâmbătă, în zona localităţii băcăuane Bogdan Vodă, situată la 67 km de municipiul Bacău.

O femeie în vârstă de 56 de ani a murit pe loc în urma impactului, iar un bărbat de 57 de ani a decedat imediat ce a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, unde a fost transportat de echipajul unei ambulanţe. La aceeaşi unitate medicală au mai ajuns un bărbat de 48 de ani, precum şi un tânăr de 18 ani cu plăgi mai uşoare.

"Dacă pentru bărbatul intrat în moarte clinică în timp ce era transportat nu s-a mai obţinut resuscitare, personalul medical a reuşit să le salveze viaţa celorlalte două persoane aduse la unitatea de primiri urgenţe. Bărbatul are răni grave, dar a fost stabilizat, iar tânărul s-a ales cu plăgi mai uşoare", a declarat, pentru AGERPRES, Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii ce anchetează accidentul, şoferul unuia dintre autoturisme a intrat într-o depăşire neregulamentară, nu a reuşit să efectueze manevra, iar maşina la volanul căreia se afla a lovit-o pe cea din faţă, proiectând-o pe sensul opus de circulaţie, unde s-a izbit de o altă maşină care circula regulamentar. Părţi din cele trei autoturisme s-au dezintegrat pe şosea, circulaţia rutieră fiind oprită mai multe zeci de minute.

"În respectiva porţiune de şosea unde a avut accidentul de sâmbătă s-au produs de-a lungul ultimilor ani numeroase evenimente rutiere soldate cu morţi şi răniţi, poliţiştii din serviciul rutier apreciind că tronsonul drept este deosebit de periculos, pentru că şoferii inconştienţi circulă cu viteze cu mult peste limita legală punând în pericol vieţile unor participanţi la trafic nevinovaţi", a declarat pentru AGERPRES inspector principal Narcisa Butnaru de la IPJ Bacău.

În acest an, pe şoselele din judeţul Bacău au murit 12 persoane.

Sursa - Agerpres

×