x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendii în Grecia. Pompierii români primiți de localnici cu plăcinte și porumb fiert

Incendii în Grecia. Pompierii români primiți de localnici cu plăcinte și porumb fiert

13 Aug 2021   •   11:19
Incendii în Grecia. Pompierii români primiți de localnici cu plăcinte și porumb fiert
Sursa foto: IGSU/facebook

Pomperii români care s-au deplasat în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor își exprimă recunoștința pentru felul în care au fost primiți de locuitorii acestei țări.

"Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor.

O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.

În aceste ultime zile a fost depus un efort considerabil din partea pompierilor pentru limitarea propagării incendiilor, însă au avut parte și de momente cu o mare încărcătură emoțională, care le-a dat putere și i-a făcut să treacă peste clipele de epuizare.

Mulțumim, Grecia!", transmite Inspectoratul General pentru Situații de  Urgență (IGSU), pe Facebook.

×
Subiecte în articol: pompieri incendii grecia