x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților, din Capitală. Două persoane au fost duse la spital

Incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților, din Capitală. Două persoane au fost duse la spital

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   15:49
Incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților, din Capitală. Două persoane au fost duse la spital

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază în zona Dorobanți din București. Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

Din primele informații, incendiul s-a produs la etajul 6 al unui bloc situat la intersecția dintre Calea Dorobanți cu Șoseaua Ștefan Cel Mare, scrie Antena3CNN

Pompierii din Capitală au intervenit marți pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, într-un apartament.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților. Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, într-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp, și de asemenea a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp”, anunță ISU București-Ilfov.

Pompierii spun că 20 de persoane s-au autoevacuat și alte șapte au fost evacuate de către echipele de intervenție.

„Opt persoane expuse la fum au fost asistate medical la fața locului, două dintre acestea fiind transportate la spital. În acest moment incendiul este lichidat”, potrivit comunicatului.

Au intervenit șapte autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, 1 UTIM și două ambulanțe SABIF.

                                                                          ››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: incendiu calea dorobanti