x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Incendiu puternic în București! Locuitorii din zonă au primit mesaj Ro-Alert. Ard 40 de tone de deșeuri

UPDATE Incendiu puternic în București! Locuitorii din zonă au primit mesaj Ro-Alert. Ard 40 de tone de deșeuri

04 Noi 2022   •   11:31
UPDATE Incendiu puternic în București! Locuitorii din zonă au primit mesaj Ro-Alert. Ard 40 de tone de deșeuri

Pompierii din cadrul ISU București - Ilfov intervin vineri pentru stingerea unui incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum la un depozit de colectare și reciclare deșeuri din Chitila.

Update  Ard 35-40 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice, în special aparate frigorifice decontaminate, care urmau să intre în procesul de reciclare, anunță Ministerul Mediului.

"Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, în această după-amiază, la un centru de colectare a deșeurilor (Remat Chitila), în proximitatea municipiului București. Comisarii de la Garda Naţională de Mediu se află deja la fața locului, pentru a evalua situația din punct de vedere al protecției mediului.

Din primele informații, în momentul de față ard 35-40 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice (în special aparate frigorifice) decontaminate, care urmau să intre în procesul de reciclare. Situația este monitorizata în continuare, iar după stingerea incendiului comisarii GNM vor evalua pagubele de mediu produse", anunță Ministerul Mediului.

Update Locuitorii din zonă au primit mesaj Ro-Alert prin care sunt avertizați să evite zona și să lase libere căile de acces pentru pompieri.

Stire initiala Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul se manifestă la un centru de colectare și reciclare deșeuri în Chitila, potriviti Mediafax.

Din cauza incendiului sunt degajări mari de fum.

În primă fqază, pentru stingerea incendiului au fost alertate opt autospeciale de stingere, SMURD, descarcerarea și autoscara.

Dispozitivul a fost, ulterior, suplimentat, fiind alertate 8 autospeciale de stingere li 4 cisterne de mare capacitate.

Suprafața afectată este de 1000 mp.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Incendiu puternic, cu degajări mari de fum, la un centru Remat din Chitila, lângă București

×