x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu în clubul Colectiv. Bilanțul deceselor a ajuns la 30. Raed Arafat: Este posibil să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă

Incendiu în clubul Colectiv. Bilanțul deceselor a ajuns la 30. Raed Arafat: Este posibil să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă

01 Noi 2015   •   17:49
Incendiu în clubul Colectiv. Bilanțul deceselor a ajuns la 30. Raed Arafat: Este posibil să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă

O tânără în vârstă de 26 de ani rănită în incendiul de la clubul Colectiv a decedat duminică după-amiază, în jurul orei 17,00, la Spitalul "Bagdasar-Arseni", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Bica.

Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Bilanțul deceselor a ajuns la 30; Raed Arafat: Este posibil să mai avem încă vreo 20 de decese în următoarea perioadă

Este al doilea deces înregistrat duminică la "Bagdasar-Arseni", unde dimineață a murit o altă tânără, în vârstă de 31 de ani, și al treilea din această zi.

Bilanțul deceselor ajunge astfel la 30.


Familiile victimelor pot obține informații suplimentare despre starea acestora sunând la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de MAI: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547.


Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB) a precizat, duminică, că deține toate materialele sanitare și medicamentele necesare pentru tratamentul pacienților internați.

"Spitalul Universitar de Urgență București deține toate materialele sanitare și medicamentele necesare pentru tratamentul pacienților internați", a afirmat SUUB într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Totodată, reprezentanții SUUB subliniază că nu au lansat niciun apel pentru colectarea de materiale și medicamente sanitare.

"Orice solicitare de acest fel va fi transmisă doar de către reprezentanții Spitalului", susține sursa citată.

Conducerea Spitalului de Urgență Floreasca a precizat la rândul său duminică că dispune de stocuri suficiente de materiale sanitare, medicamente, dar și de resurse umane pentru a asigura îngrijirea tuturor pacienților, inclusiv a celor răniți în urma incendiului izbucnit vineri seară la clubul Colectiv.

Aceeași precizare a făcut-o duminică și purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși, Adrian Stănculea. El a declarat că unitatea medicală dispune de toate materialele sanitare și medicamentele de care are nevoie în tratarea pacienților.

Precizările unităților medicale vin ca urmare a unor informații apărute în mediul online potrivit căreia spitalele nu ar avea unele materiale sanitare.  

×