x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat

Incendiu în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat

13 Ian 2011   •   11:57
Incendiu în Voluntari: Trei case, cuprinse de flăcări. Un bărbat, găsit carbonizat

UPDATE: În timpul operaţiunilor de stingere a incendiului, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de circa 70 de ani.

Un puternic incendiu a izbucnit, astăzi, în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov. Trei case au fost cuprinse de flăcări. Potrivit reprezentanţilor ISU, există pericolul ca focul să se extindă şi la alte locuinţe din zonă.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, a declarat că incendiul a izbucnit în urmă cu puţin timp, pe strada Leonte Filipescu din oraşul Voluntari. Potrivit acesteia, nu există victime, ci doar pagube materiale.

Burada a mai spus că la faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe, la ora transmiterii ştiri pompierii încercând să stingă flăcările.

"Trei case au luat foc, împreună cu cu trei anexe. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Acum atenţia noastră este focalizată pe stingerea incendiului, deci nu ştim care a fost cauza. Nu sunt victime", a declarat la Realitatea TV Simion Petruş, piurtător de cuvânt al ISU Ilfov.


×