x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiţă: Autorii incendiului de la locul de joacă, nişte adolescenţi teribilişti vor fi identificaţi

Robert Negoiţă: Autorii incendiului de la locul de joacă, nişte adolescenţi teribilişti vor fi identificaţi

de Redacția Jurnalul    |    11 Feb 2023   •   18:54
Robert Negoiţă: Autorii incendiului de la locul de joacă, nişte adolescenţi teribilişti vor fi identificaţi

UPDATE: Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, transmite că autorii incendiului de la locul de joacă de pe Bd. Nicolae Grigorescu sunt nişte "adolescenţi teribilişti" şi că urmează să fie identificaţi, în baza imaginilor suprinse de camerele de luat vederi.

"Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Avem imaginile. Vreau să îi atenţionez pe toţi cei care au în intenţie să facă aşa ceva că spaţiile publice din Sectorul 3 sunt supravegheate. Avem imaginile care au ajuns deja la Poliţie. E doar o chestiune de ore până când cei care au făcut această ispravă vor plăti pentru faptele lor. Vor fi identificaţi şi vor plăti, pentru că nu e normal să se întâmple aşa ceva", a afirmat primarul, pe Facebook.

Negoiţă a menţionat că locul de joacă va fi refăcut într-un "termen cât se poate de scurt".

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un loc de joacă din parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), pe bulevardul Nicolae Grigorescu, iar pompierii au intervenit cu 2 autospeciale. Din fericire, nu s-a înregistrat nicio victimă

Flăcările au cuprins toate aparatele, existând chiar și suspiciunea că o substanță inflamabilă a ajutat la propagarea flăcărilor. Coloana de fum era vizibilă de la disanță, iar primii care au alertat pompierii au fost locatarii blocurilor din apropiere.

Pompierii au intervenit cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările care s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: incendiu parc robert negoita