x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident aviatic pe aeroportul Baneasa

Incident aviatic pe aeroportul Baneasa

04 Aug 2008   •   00:00
Incident aviatic pe aeroportul Baneasa

11:14 • Un avion al companiei Wizz Air este blocat pe aeroportul Aurel Vlaicu din Capitala, deoarece, din cauza unor probleme la sistemul de aer conditionat, nu a mai putut decola.

Un avion al companiei Wizz Air este blocat pe aeroportul Aurel Vlaicu din Capitală, deoarece, din cauza unor probleme la sistemul de aer condiţionat, nu a mai putut decola.

 


PE LOC. "O cursă a companiei Wizz Air care trebuia să decoloze la ora 6:10, din motive tehnice, reprezentanţii companiei au anunţat că sunt probleme cu instalaţia de climatizare, nu a decolat. Această întîrziere declanşează alte întîrzieri în lanţ. Mai era o cursă de Dormundt care trebuia efectuată, aeronava va avea întîrzieri de şapte sau opt ore", a anunţat Ştefan Mladin, directorul Aeroportului Aurel Vlaicu.
Compania Wizzair este însă "campion la întârzieri", iar directorul aeroportului a spus că va informa Ministerul Transporturilor despre această situaţie şi va face o hîrtie şi către companie, pentru a fi luate măsuri pentru ca aceste întârzieri repetate să nu mai existe.
"Nu ne putem bate joc de oameni, ministerul trebuie să ne sprijine în acest sens. Spaţiul pe aeroport este mic şi este greu să faci faţă dacă întîrzierile sunt repetate, luni dimineaţa fiind momentul cu cel mai mare trafic pe Aeroportul «Aurel Vlaicu»", a explicat Mladin.
Mladin a spus că, din datele pe care le-a primit de la companie, este preconizat ca avionul pentru Dortmund să plece în jurul orei 19.00, dar, cel mai probabil, nu va pleca înainte de ora 21.00.  Directorul a spus şi că pasagerii sunt calmi în prezent, fiind informaţi despre situaţia creată de angajaţii aeroportului, "dar nu trebuie aşteptate clipele în care îşi vor pierde răbdare, ar trebui prevenită această situaţie".

 

Sursa: Mediafax

 

×
Subiecte în articol: observator