x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident la metrou: 172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital

Incident la metrou: 172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital

24 Mai 2022   •   10:18
Incident la metrou: 172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital

172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital, iar 25 de călători au primit îngijiri medicale la fața locului, în urma incidentului de marți, de la metrou. De asemenea, polițiștii au restricționat traficul la suprafață.

Potrivit bilanțului final, 172 de persoane au fost evacuate, 25 de persoane au fost asistate medical și doua persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre oameni care s-au intoxicat cu fum sau au suferit atac de panică.

Măsuri au fost luate și la suprafață. Traficul rutier a fost restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, în ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic în intersecțiile apropiate și pe străzile care fac legătura cu bd-ul Gheorghe Magheru.

Având în vedere intervenția pompierilor la stația de metrou Piața Romană, Brigada Rutieră recomandă șoferilor să evite zona, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să circule cu prudență.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incident metrou