x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident la metrou, în staţia Gorjului

Incident la metrou, în staţia Gorjului

18 Sep 2010   •   00:00

Circulaţia metroului la staţia Gorjului a fost perturbată, în această după-amiază, după ce s-a observat că dintr-un vagon al unei garnituri ieşea fum. Oamenii au fost evacuaţi, la faţa locului fiind trimise echipaje ISU şi ambulanţe SMURD şi ale Municipiului Bucureşti.

UPDATE: Două persoane au fost intoxicate uşor cu fum, fără să le fie pusă în pericol viaţa, una a refuzat internarea, iar celalaltă a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. Incendiul a fost stins.

Anca Onofrei, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat, pentru Mediafax, că garnitura a ajuns în staţia de metrou Gorjului, iar călătorii au coborât din tren fără să fie înregistrate victime.

Imediat au intervenit echipajele de la metrou, iar cele ale ISU au rămas în aşteptare pentru a vedea dacă va fi nevoie de intervenţia lor, a mai spus Onofrei.

Potrivit directorului general al Metrorex, incidentul a fost provocat de o problemă tehnică la motorul unui tren.

Gheorghe Udrişte a spus că circulaţia metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost evacuaţi în staţia Gorjului, iar garnitura afectată a plecat la depou fără persoane, a mai spus directorul Metrorex. Oamenii rămaşi pe peron au fost preluaţi de următorul tren.

×
Subiecte în articol: observator