x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL. Polițiștii au transmis o imagine greșită cu „pistolarul din Gorj“. Persoana era, în realitate, un localnic surdomut care nu are legătură cu cazul

INCREDIBIL. Polițiștii au transmis o imagine greșită cu „pistolarul din Gorj“. Persoana era, în realitate, un localnic surdomut care nu are legătură cu cazul

de Redacția Jurnalul    |    17 Iul 2023   •   13:06
INCREDIBIL. Polițiștii au transmis o imagine greșită cu „pistolarul din Gorj“. Persoana era, în realitate, un localnic surdomut care nu are legătură cu cazul

Gafă incredibilă realizată de Poliția Română. Polițiștii au transmis imagini greșite cu „pistolarul din Gorj“ surprinse de o cameră de supraveghere video din comuna Lelești. Persoana era, în realitate, un localnic surdomut care nu are legătură cu cazul.

Cel filmat de camera de supraveghere video era, de fapt, un localnic care mergea în vizită la o rudă.

„Deși am trimis poze poliției de câteva ore și le-am spus că imaginile care apar pe toate posturile TV, nu sunt cu cel căutat de ei, elicopterul continua să survoleze pe deasupra localității noastre (Frătești) și trec în continuare mașini ale jandarmeriei. În imagini apare verișorul meu care a fost în vizită la mine. Oare dând poza și acel filmuleț cu el pe toate posturile TV și în toate ziarele, nu îi puneți viața și reputația în pericol? La acest lucru s-a gândit cineva? Menționez ca persoana care apare peste tot ca fiind «pistolarul din Gorj» este o persoană surdo-mută care poate avea probleme din cauza acestor mediatizări total eronate! Trist, foarte trist! O întreagă localitate este alarmată aiurea!“, este mesajul transmis de Ionuț Tița pe pagina sa de Facebook.

Surse din cadrul poliției susțin că gafa a fost generată de faptul că imaginea cu bărbatul surdomut era o pistă inițială pe care poliția a mers, potrivit stiripesurse.ro.

Politiștii și jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiției, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă, a transmis duminică IPJ Gorj.

Un bărbat de 49 de ani a fost împușcat în picioare și abdomen în localitatea Turcinești, județul Gorj, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de acesta că un bărbat de 52 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în picioare.

×
Subiecte în articol: Lelești pistolarul din Gorj surdomut