x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incredibila poveste a ţigăncii care tocmai a născut al 20-lea copil. Cum ajutat-o Satana să scape de concubin

Incredibila poveste a ţigăncii care tocmai a născut al 20-lea copil. Cum ajutat-o Satana să scape de concubin

22 Iun 2012   •   14:22
Incredibila poveste a ţigăncii care tocmai a născut al 20-lea copil. Cum ajutat-o Satana să scape de concubin

Pe 10 iunie, o femeie roma din Alesd, in varsta de 45 de ani, a nascut cel de-al 20-lea copil, la Maternitatea din Oradea. Numarul pare sa fie un record zonal, caci medicii nu-si amintesc de niciun caz similar, cel putin nu din ultimii 60 de ani. "Eroina" este Florica Silaghi, care dupa opt ani de "pauza" a ramas din nou insarcinata. Zice ca n-a vrut, dar asa s-a nimerit. Asta pentru ca nu s-a protejat. "N-am mai ramas bortoasa de opt ani si chiar am crezut ca nu mai pot face (n.r. - copii). Da' pa asta l-o vrut omu' cu care stau amu', ca-i primu' da la el", povesteste femeia, afisand un zambet stirb, dar larg pana la urechile imbodobite cu cercei lungi.

Florica zice ca a nascut prima oara cand avea 16 ani. Ramasese insarcinata cu un tigan care o luase la el in cocioaba, fara romantisme ori promisiuni de maritis. "O vinit dupa mine in tiganie si nu m-o mai lasat", isi aminteste femeia. Au urmat, aproape an de an, cu o ritmicitate incredibila, alti 18 puradei.

"N-am vrut io sa-i fac, da' ala o fo' betiv. Stiti dumevoasta ca cum ii. La betie, venea acasa si tat ii trabuia. Apoi ma batea, vai s-amar ce facea cu mine... Bine ca m-am scapat da el amu, ca s-o spanzurat", zice balabusta, explicand volubila ca "ase l-o invitat Satana!". Da vina pe barbat ca i-a facut plozi pe banda rulanta, dar recunoaste ca n-a folosit niciodata vreo metoda contraceptiva si nici nu a apelat la o interventie de legare a trompelor uterine, care s-o scuteasca de a mai ramane "grea". In schimb a vrut sa scape de el. "Da cate ori fugeam la mamica cu pruncii, el venea dupa mine. Da multe ori l-or batut si fratii mei. L-o putut bate, ca n-o avut ala bai, ca canii. Spurcat om o fost! Macar daca nu-mi facea atatia...", se plange piranda de mama focului.

Chiar daca a nascut cat alte cinci mame, Florica n-a lucrat niciodata, iar "tata la copii" nu avea nici el venituri. "Lucra la Dracu'. Lega maturi. Da' cum facea un leu, merea si-i bea".

Citeste articolul complet, AICI

×