x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Independenţa justiţiei? Boc recompensează militantismul lui Dănileţ cu un contract ANL

Independenţa justiţiei? Boc recompensează militantismul lui Dănileţ cu un contract ANL

31 Aug 2012   •   16:08
Independenţa justiţiei? Boc recompensează militantismul lui Dănileţ cu un contract ANL

In emisiunea "Sinteza zilei", la Antena3, a fost prezentat un document eliberat de Primaria Cluj-Napoca, prin care edilul municipiului - fostul prim-ministru Emil Boc - ii prelungeste lui Cristi Vasilica Danilet contractul de inchiriere pentru o casa obtinuta de la ANL - un alt exemplu elocvent despre faptul ca in Romania legea nu se poate situa mai presus, si chiar este incalcata fara niciun fel de scrupule, atunci cand anumite grupuri de interese o cer.

Eliberat pe 23 august 2012, documentul poate fi considerat un premiu din partea PDL pentru abnegatia cu care membrul CSM Cristi Vasilica Danilet ii ameninta cu legea penala pe toti cei care comentau negativ incursiunile in forta executate de procurori printre alegatorii din diferite circumscriptii electorale.

Prelungirea contractului de inchiriere pentru o locuinta din Cluj, obtinuta de la ANL, a avut loc in conditiile in care Cristi Vasilica Danilet locuieste de fapt la Bucuresti, si are venituri, obtinute din salariu, diurne si alte sporuri in calitate de membru al CSM, de peste 13,000 de lei lunar.

Demnitarul CSM beneficiaza de o locuinta de la ANL cu toate ca nu respecta criteriul de atribuire conform caruia beneficiarul de repartitie, trebuie sa lucreze in localitatea in care se afla imobilul. De asemenea, acest contract nu respecta nici criteriu varstei - beneficiarul trebuie sa aiba pana in 35 de ani, nu 37, precum Vasilica Danilet.
Din ianuarie 2011, magistratul Danilet isi desfasoara activitatea in Bucuresti, in cadrul CSM, institutie din partea careia primeste bani de chirie pentru un apartament din Capitala, asa cum se procedeaza cu toti magistratii detasati din provincie.

×