x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Polițiștii au deschis dosar penal

Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Polițiștii au deschis dosar penal

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2024   •   16:40
Cunoscutul influencer Andrei Versace, găsit mort în casă. Polițiștii au deschis dosar penal
Sursa foto: facebook

Influencerul Andrei Pârvan, cunoscut în video-blogurile sale drept Andrei Versace, a fost găsit decedat, sâmbătă, în apartamentul său situat într-un complex de locuinţe din Sectorul 1, potrivit unor surse judiciare.

Poliţia Capitalei anunţă că sâmbătă, în jurul orei 10,35, poliţişti Secţiei 2 au fost sesizaţi prin apel 112, de către agentul de securitate al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simţi un miros înţepător, specific unei persoane decedate.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violenţă", informează Biroul de presă al DGPMB.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

×
Subiecte în articol: andrei versace mort locuinta