x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    02 Apr 2008   •   00:00
Info
Sursa foto: Cristi Vatavu/

2 aprilie 2008: Patru persoane au mu­rit carbonizate într-un accident ru­tier produs ieri ­pe DN 7, pe raza lo­ca­li­tă­ţii hunedo­re­ne Spini

FOCŞANI. O poliţistă de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea care patrula ieri, vorbind la telefon, pe o stradă din Focşani, a fost înjurată şi bruscată de un băr­bat care a acostat-o şi i-a re­pro­şat că vorbeşete la telefon pe bani publici. Agresorului i-a fost întocmit dosar pe­nal pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice. (Dana Lepădat)

 

PRAHOVA.Circulaţia pe DN1B, pe sensul dinspre Bu­zău spre Ploieşti, s-a desfăşurat ieri cu di­ficultate, din cauza unui transport agabaritic. Utilajul aga­ba­ritic, transportat pe trei maşini, are lun­gimea de 26 m, lă­ţi­mea de 6 m şi înălţimea de 6,8 m. (Laura Calciu)

 

DN 7. Patru persoane au mu­rit carbonizate într-un accident ru­tier produs ieri ­pe DN 7, pe raza lo­ca­li­tă­ţii hunedo­re­ne Spini, transmite Rompres. Conform primelor cer­ce­tări, şoferul unui autoturism ar fi adormit la volan, a intrat pe con­tra­sens şi s-a tamponat frontal cu o cisternă care circula regulamentar. În urma im­pac­tului, autoturismul a luat foc. Pentru ridicarea cister­nei a fost adusă o macara.

 

HUNEDOARA. Un bărbat vrea să dea în judecată o firmă de întreţinere a ascensoarelor din lo­ca­litate după ce liftul în care se afla cu soţia şi socrul său a căzut în gol un etaj, transmite Rompres. In­ci­dentul s-a petrecut într-un bloc de nouă etaje, iar liftul a căzut în gol de la etajul VII la etajul VI, du­pă care s-a oprit brusc. În urma şo­cu­lui, cei doi soţi au suferit leziuni uşoare, fără să fie necesară in­ter­narea lor, chiar dacă fe­me­­ia era însărcinată în luna a cin­cea.

 

RÂMNICU SĂRAT. Un profesor de la şcoala nr. 6 este cercetat penal, după ce a lovit un elev. “Luni, în jurul orei 12:45, în timpul unei pauze, minorul a fost lovit în clasă de dirigintele său, deoarece la ora unui profesor de matematică nu a susţinut testul pentru verificarea cunoştinţelor, plecând fără acordul profesorului. După incident, copilul a fost trimis acasă pentru a reveni cu unul dintre părinţi, iar pe stradă a căzut”, informează IPJ Buzău.

×
Subiecte în articol: observator