x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Apr 2008   •   00:00

10 aprilie 2008:Circulaţia pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti, între kilometrii 128 şi 129, se desfăşoară, azi, pe banda de urgenţă, din cauza lucrărilor de reparaţii la carosabil, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române

REPARAŢII LA CAROSABIL: Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti, între kilometrii 128 şi 129, se desfăşoară, azi, pe banda de urgenţă, din cauza lucrărilor de reparaţii la carosabil, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. "Pe parcursul zilei de astăzi (joi - n.r.), pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti, pe benzile 1 şi 2, se execută lucrări de reparaţii între kilometrii 128 şi 129. Circulaţia se desfăşoară pe banda de urgenţă", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.          

 

CONSTANŢA: S-a sinucis aruncându-se în lacul Siutghiol

Un bărbat s-a sinucis, în noaptea de miercuri spre, aruncându-se în apele lacului Siutghiol, lângă o bază nautică ce aparţine Academiei Navale din Constanţa, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, căpitan-comandorul Octavian Tărăbuţă, bărbatul se afla într-o zonă aflată la limita dintre Centrul de Pregătire Marinărească şi Sporturi Nautice al academiei şi Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, când a fost văzut de ofiţerul de serviciu în timp ce se pregătea să se arunce în apele lacului Siutghiol. Acesta, ajutat de câţiva militari, a încercat să-l salveze şi i-a aruncat un colac, însă bărbatul s-a dus la fundul apei.

Poliţiştii şi procurorii militari anchetează împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

BUZĂU:Executor judecătoresc, cercetat pentru luate de mită 

Un executor judecătoresc din judeţul Buzău a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un bărbat căruia îi promisese că va interveni pe lângă un judecător pentru a-l scăpa de o amendă de 1.000 de lei primită pentru tulburarea liniştii public, potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Flagrantul a fost organizat miercuri, în baza denunţului făcut de un bărbat care s-a prezentat la Biroul Anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Buzău pentru a sesiza faptul că un executor judecătoresc i-a cerut 500 de lei pentru a interveni pe lângă un judecător din cadrul Judecătoriei Râmnicu Sărat să soluţioneze favorabil o contestaţie la un proces-verbal de amendă, se arată într-un comunicat de joi al DGA.

Denunţătorul primise o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice în urma unui conflict cu un vecin.

Executorul judecătoresc este cercetat, în stare de libertate, pentru trafic de influenţă, ofiţerii DGA urmând să documenteze întreaga activitate infracţională a acestuia, precizează sursa citată.

×
Subiecte în articol: observator