x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

30 Iul 2006   •   00:00
AMANARE - Eliberarea lui Tender se judeca azi
Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat ieri din nou judecarea cererii de prelungire a mandatului de arestare preventiva a lui Ovidiu Tender. Avocatul omului de afaceri, Gheorghita Mateut, nu a putut veni. Deputatul PSD Victor Ponta s-a prezentat insa in instanta, cerand pentru a doua oara sa il reprezinte pe Tender, informeaza Mediafax. Judecatorii au apreciat ca statutul de parlamentar este incompatibil cu cel de aparator in acest caz. Decizia finala privind starea de arest a lui Tender va fi luata azi, cand expira prezentul mandat. (L.F.)

OTOPENI - Basescu s-a intors in tara
Presedintele Basescu a revenit ieri in tara, dupa vizita de trei zile pe care a facut-o la Washington. Despre criza din Liban, Basescu a spus ca nici el si nici seful Armatei, generalul Badalan, nu au angajat tara noastra in participarea cu trupe in zona si a adaugat ca o astfel de misiune se va face numai cu mandatul ONU.

"INTOXICARE" - Zvon despre un roman rapit in Irak
Telefoanele Ministerului de Externe si ale Ambasadei Romaniei in Irak au sunat ieri dupa-amiaza de zor. Un zvon potrivit caruia un alt jurnalist roman, fotoreporter, ar fi fost rapit in Irak a impanzit redactiile bucurestene. Surse oficiale, atat din cadrul MAE, cat si din MApN, confirma ca exista trei jurnalisti conationali in Irak, insa sustin ca ei sunt teferi si in siguranta.

×
Subiecte în articol: observator