x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

30 Apr 2006   •   00:00

Jaful secolului - Fara cautiune pentru romanca acuzata


Romanca pusa sub acuzare pentru implicare in "jaful secolului" din Marea Britanie nu va putea fi eliberata pe cautiune, conform unei decizii a instantei britanice, informeaza Mediafax. Raluca Millen, acuzata de conspiratie in vederea jafului si conspiratie in vederea unei rapiri, a fost plasata in custodie pana la 12 iunie.

1 mai - Jandarmi, detasati la munte si la mare


Peste 4.000 de jandarmi au fost trimisi in statiunile de la munte sau de la mare, de 1 mai, pentru a asigura linistea in apropierea cluburilor, discotecilor, dar si in parcurile sau locurile de agrement din orasele mari, informeaza Jandarmeria Romana. Mii de turisti se afla zilele acestea pe litoral, cei mai multi, peste 5.000, fiind inregistrati ieri la pranz la Mamaia.

Brasov - Parada junilor la Zilele orasului


Sapte grupuri ale junilor brasoveni vor participa astazi, incepand cu ora 11:00, la o parada in cadrul Zilelor orasului. Junii Tineri, Batrani, Curcani, Dorobanti, Brasovecheni, Albiori si Rosiori - imbracati in costumele lor originale, calare pe caii impodobiti cu ciucuri si cocarde tricolore vor cobori din Scheii Brasovului, din Piata Unirii pana la prefectura parcurgand principalele strazi din centrul vechi al Brasovului avand in frunte vataful, armasul mare, armasul mic si sutasul.

×
Subiecte în articol: observator