x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

19 Noi 2006   •   00:00
ANUNT - Oprescu, candidat la sefia PSD
Medicul Sorin Oprescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a anuntat ieri, la Realitatea TV, ca va candida la functia de presedinte al PSD la congresul din decembrie, pentru ca "s-a saturat sa umble cu cercul pe margine". Oprescu a exclus intelegeri intre grupurile de influenta in PSD, asa cum s-a intamplat la precedentul congres al partidului, din 2005, la care a fost ales Mircea Geoana.

COMEMORARE - Lant uman pe Bulevardul Kiseleff
Peste 1.000 de elevi si studenti, printre care si raniti in accidente de circulatie, au participat ieri la "Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulatie". Participantii au facut un lant uman pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Presei Libere pana la Arcul de Triumf, au aprins lumanari si s-au rugat pentru victime. Desi invitati, parlamentarii nu au fost prezenti la comemorare.

Congres TSD - Banicioiu, in locul lui Victor Ponta
Deputatul PSD Nicolae Banicioiu este noul presedinte al TSD. El a fost ales in aceasta functie ieri, la Congresul Organizatiei de Tineret, cu 444 de voturi "pentru", devansandu-l pe contracandidatul sau, Claudiu Manda, care a obtinut 377 de voturi. Postul de secretar general al TSD a fost adjudecat in schimb de cel care a candidat in tandem cu Manda, respectiv Razvan Bobeanu, acesta invingandu-l cu 416 voturi la 405 pe Catalin Ivan, cel plecat in cursa alaturi de Banicioiu. (Lavinia Dimancea)

BUCURESTI - Bilet unic pentru metrou si RATB
Abonamentele pentru calatoriile cu metroul si mijloacele de transport in comun de suprafata ar putea fi puse in vanzare in format electronic, sub forma unor carduri, incepand din luna decembrie, a anuntat ieri primarul general Adriean Videanu. Noul sistem va fi introdus experimental incepand cu luna decembrie, pe liniile 312, 313 si 381 si pe toate magistralele de metrou. anunT

×
Subiecte în articol: observator