x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Informații surprinzătoare despre accidentul lui Daniel Chirițoiu. Acesta ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Informații surprinzătoare despre accidentul lui Daniel Chirițoiu. Acesta ar fi intrat cu mașina pe contrasens

27 Dec 2019   •   13:11
Informații surprinzătoare despre accidentul lui Daniel Chirițoiu. Acesta ar fi intrat cu mașina pe contrasens
Sursa foto: Observator.tv

Noi detalii surprinzătoare ies la iveală în cazul accidentului în care a fost implicat fostul minisru Daniel Chițoiu. Unul dintre liderii de sindicat ai polițiștilor spune că primele date ale anchetei arată că fostul ministru al Economiei a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens cauzând astfel accidentul cu doi morți, transmite antena3.

”Ceea ce știu din sursă sigură e că domnul ministru a pierdut la un moment dat controlul. S-ar fi putut să fi vorbit la telefon, să nu fi fost atent sau să i se faă rău. Cel care circula pe sens invers nu a avut o reacție să tragă de volan. Chițoiu nu a fost audiat până la această oră, din informațiile pe care le dețin. El a fost transportat la spital, însă au fost audiați mai mulți martori.

Cele două mașini implicate vor fi expertizate, iar această procedură poate dura o lună, o lună și ceva. Cel vinovat va fi trimis în judecată pentru omor de inculpă în aceste situații”, a declarat Iulian Surugiu, reprezentant al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Poliția Argeș efectuează cercetări in rem asupra accidentului rutier din comuna Cotmeana, în care a fost implicat și fostul ministru Daniel Chirițoiu. Au fost audiaţi mai mulţi martori, iar o concluzie referitoare la vinovăţia certă a unei anumite persoane nu poate face obiectul unei comunicări preliminare.

Mai multe surse de informare din mass-media centrală şi locală au publicat informaţii referitoare la audierea unor martori, care ar fi indicat că maşina condusă de Chiţoiu este cea care a intrat pe contrasens.

În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.
În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism.
Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident daniel chiritoiu