x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Insatisfacţia de la job creează probleme în viaţa de cuplu

Insatisfacţia de la job creează probleme în viaţa de cuplu

10 Mai 2011   •   13:35
Insatisfacţia de la job creează probleme în viaţa de cuplu

164645-upset.jpgPotrivit sondajului BestJobs.ro, 61% dintre angajatii romani recunosc ca viata de cuplu le este afectata de insatisfactia de la locul de munca.

Peste 38% dintre respondenti au declarat ca stresul la serviciu le afecteaza relatia cu partenerul, frustrarile generate de insucces in viata profesionala rasfrangandu-se asupra vietii de cuplu. Alti 23% dintre respondenti au raspuns ca solicitarile jobului ii fac sa neglijeze relatia cu partenerul.

Insa 39% dintre respondenti nu sunt afectati de atmosfera, tensionata sau nu, de la locul de munca. Dintre acestia: Peste 30% reusesc sa isi separe viata profesionala de cea personala, iar aproximativ 9% pun viata personala pe primul loc, astfel neplacerile de la locul de munca sunt ignorate in cadrul familiei.

La intrebarea "Ai lucra de acasa daca ti s-ar permite acest lucru?" peste 73% din respondenti au raspuns ca ar lucra de acasa, cel putin ocazional.

Aproximativ 63% dintre cei care au raspuns sondajului nu pot sa isi duca copilul la job, indiferent de situatie. 

Sondajele au fost realizate online, pe un esantion de 4373 respondenti, dintre care peste 28% au varsta intre 25-35 de ani si aproximativ 39% sunt persoane cu studii postuniversitare. 

×