x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înscrieri gratuite pentru meșteșugari și artizani la un târg național organizat de MAT

Înscrieri gratuite pentru meșteșugari și artizani la un târg național organizat de MAT

24 Oct 2022   •   20:40
Înscrieri gratuite pentru meșteșugari și artizani la un târg național organizat de MAT

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță că marți încep înscrierile la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2022. Înscrierile sunt gratuite.

„Invit meșteșugarii și artizanii din întreaga țară, care reuşesc cu măiestrie şi dedicare să menţină şi să transmită din generaţie în generaţie unicitatea culturii noastre, să se înscrie, începând de mâine, la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri, ediția 2022! Pe lângă promovarea tradiției, târgul are scopul de a crește afacerile micilor antreprenori prin asigurarea unui grant pentru participare, dar și pentru a identifica noi piețe de desfacere”, a declarat Constantin Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului.

Operatorii economici interesaţi se pot înscrie începând de marți de la ora 10.00 până în 29 octombrie.

Pentru ediția din acest an sunt așteptați 100 de expozanți.

Prin intermediul programului se asigură participarea gratuită la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii online în program. De asemenea, cheltuielile privind cazarea și transportul beneficiarilor și a produselor acestora la/de la eveniment în sumă forfetară de 2.500 lei/beneficiar vor fi decontate prin „Programul naţional pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului”. În cazul beneficiarilor reprezentați de societăţi cooperative, inclusiv societăţi cooperative meşteşugăreşti mixte, de asociaţii sau fundaţii, suma forfetară de 2.500 lei se acordă fiecărui expozant înscris distinct în aplicația electronică de către beneficiar, în limita a maximum 10 expozanți înscriși de aceeași organizație, anunță MAT.

Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2022 va avea loc la Iași între 3 și 6 noiembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mesteri targ