x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inselaciune de un milion de euro - Banca pacalita

Inselaciune de un milion de euro - Banca pacalita

de Violeta Fotache    |    05 Aug 2008   •   00:00

O femeie care a reusit sa pacaleasca patru filiale bancare, scotind peste un milion de euro din contul unei alte persoane, a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie din Serviciul Teritorial Constanta.



O femeie care a reuşit să păcălească patru filiale bancare, scoţînd peste un milion de euro din contul unei alte persoane, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie din Serviciul Teritorial Constanţa.

Garofiţa Cojocaru va fi judecată de Tribunalul Constanţa, în stare de arest preventiv, sub acuzaţiile de înşelăciune şi fals privind identitatea, ne-a informat ieri DNA. Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii iunie 2008, femeia a utilizat o carte de identitate falsificată cu numele titularei unui cont bancar deschis la sucursala unei bănci comerciale din Bucureşti, pentru a retrage de la patru sucursale din Capitală şi Constanţa ale aceleiaşi bănci 1.132.000 de euro, în numerar. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, femeia s-a prezentat poliţiştilor sub aceeaşi identitate falsă cu care a păcălit funcţionarii bancari. Inculpata a restituit suma de 1.120.000 de euro, banca urmînd să-şi recupereze restul de bani în cadrul procesului, în care s-a constituit parte civilă.

×
Subiecte în articol: observator