x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Instanţa i-a arestat şi pe ultimii zece vameşi de la Albiţa săltaţi de DNA

Instanţa i-a arestat şi pe ultimii zece vameşi de la Albiţa săltaţi de DNA

22 Feb 2011   •   21:52

Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile în cazul altor zece poliţişti de frontieră de la PTF Albiţa acuzaţi de luare de mită şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

Instanţa a admis propunerea procurorilor anticorupţie şi a emis mandate de arestare preventivă pentru Corneliu Florea, Corneliu Panaite, Raimond-Narcis Vîrlad, Ciprian-Emil Paveliuc, Lucian Dieac, Vlad Asimine, Ciprian-Nicolae Popovici, George-Valentin Lădaru, Decebal Bejan şi Romică Petcu.

Aceştia fac parte din "lotul trei” de reţinuţi ai DNA în afacerea de la Albiţa, procurorii anticorupţie reţinând în primele două loturi 30 de poliţişti de frontieră. Dintre aceştia, 15 au fost  arestaţi preventiv marţi dimineaţă. În cazul altor 15 poliţişti de frontieră de la Albiţa, printre care şi şeful Poliţiei de Frontieră, Daniel Corban, instanţa va decide miercuri, la ora 14.00, dacă vor fi arestaţi preventiv. Poliţiştii de frontieră de la Albiţa care au fost arestaţi pot contesta decizia la instanţa supremă.

×